Parfemski koktel: Eksperimentišite i stvorite novi parfem koji će postati vaš zaštitni znak

Vreme je za aromatične alhemije!

Svi smo barem jednom sate proveli pokušavajući da nađemo parfem koji nam odgovara. Drugi su imali sreće da su pronašli svoj zaštitni znak, dok veliki deo još uvek nije pronašao ono što traže i što bi ih u potpunosti izrazilo.

Vreme je za alhemiju i parfeme! Ne morate da tražite savršeni parfem, već možete potražiti kolekciju parfema i početi praviti kombinacije. Ova tehnika se sada nije pojavila, naprotiv, prošlo je mnogo godina otkako su žene, u zavisnosti od raspoloženja, isprobavale različite kombinacije kako bi postigle idealan parfem koji bi ih izrazio u bilo kom trenutku.

Jednostavan način da započnete eksperimentisanje sa slojevima parfema je da započnete sa kremom za telo i nastavite sa parfemom ili nosite drugačiji parfem na dekolteu, a drugi na zglobovima.

Neki trikovi koje možete slediti da biste svaki put postigli najbolji mogući rezultat su kombinovanje parfema koji imaju zajedničku bazu, poput narandže ili jasmina. Ako ste pak  avanturističkog duha, možete kombinovati dva suprotna tona, poput vanile i bibera ili začina.

Važno je da možete da eksperimentišete i isprobate sopstvene kombinacije bez ograničenja.

Dodatni savet: Ne zaboravite da ostavite vremena da se parfemi povežu kako bi se pojavio onaj jedinstveni miris koji će postati vaš zaštitni znak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group