Prolećni trend: parfemi koji mirišu na golu kožu

Arome čistoće i iskušenja!

U vazduhu se već oseća početak proleća - čak i miriše posebno. Ako govorimo o glavnom parfemskom trendu predstojeće sezone, to su svakako mirisi koji mirišu na golu kožu ili skin perfumes, kako ih zovu na internetu.

"Skin" parfemi mirišu vrlo posebno i nemaju jake arome kao klasični mirisi. Oni su više deo vašeg posebnog mirisa, pa u njima dominiraju note ambera, mošusa ili drveta, ali ne i citrusni ili gurmanski akordi.

Porast popularnosti ovakvih senzualnih, pa čak i intimnih parfema delom je posledica pandemijskih ograničenja - ljudi su umorni od udaljenosti i sterilnosti, traže toplinu, zagrljaje i bliski kontakt "telo uz telo".

Vredi napomenuti da takvi parfemi mogu biti afrodizijaci - životinjski akord mošusa, na primer, privlači sve bez izuzetka na podsvesnom nivou. Čini se da zovu da priđete bliže, da njuškate, da se zagrlte – nije li to ono što nam sada svima treba?

U galeriji pogledajte najpoznatije skin parfeme koje treba uzeti u obzir:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group