Muškarci otkrivaju top 5 ženskih parfema koje smatraju najprivlačnijim

Koji su klasični ženski mirisi svih vremena koji se muškarcima najviše dopadaju?

Često govorimo o parfemima i temama kao što su: koji su najbolji prolećni parfemi, koji je omiljeni parfem glumice/poznate ličnosti, koji miris najbolje ide uz koje godišnje doba ili priliku, čak i kako da dobro mirišete bez parfema. Ali šta je sa preferencijama muškaraca? Da li ste se ikada zapitale koji su to mirisi koji doprinose da žena bude još privlačnija u njihovim očima? Pre svega, postoji li pravilo koje sažima pet ili deset standardnih mirisa koji se univerzalno sviđaju većini muškaraca?

Odgovor na gornje pitanje je... i da i ne. A to je zato što je, očigledno, miris nešto sasvim subjektivno i lično, jer svako od nas ima svoje, vrlo specifične olfaktorne kriterijume i preferencije u pogledu toga šta smatramo dobrim mirisom, kako želimo da mirišemo svako jutro i šta nas to čini raspoloženim. Na kraju krajeva, činjenica je da ne odgovaraju svi mirisi svim ljudima.

Međutim, zaista postoje neki klasični mirisi koje većina muškaraca voli, što dokazuje brza pretraga na društvenim mrežama. Detaljnije, nakon temeljnog istraživanja koje smo uradili na TikTok-u, naišli smo na najviralnije video snimke koje su muškarci snimili o najatraktivnijim parfemima koje žele da pomirišu na nama.

TikTok video zapise ne bi trebalo shvatiti potpuno ozbiljno – kao što smo rekli, miris je potpuno subjektivan, ali nakon njihovog upoređivanja zaključujemo da zaista postoje neke zajedničke muške preferencije kada je reč o ženskim parfemima.

Muškarce uzbuđuju parfemi koji imaju note vanile, lavande, jasmina, narandže (citrusa) i sandalovine, koja se čak smatra mirisom bez pola. Međutim, 5 najboljih parfema koji su uvek bili prvi u našim pretragama su sledeći:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group