Novi senzualni parfem - Bvlgari Rose Goldea

Nakon velikog uspeha parfema Goldea, Bvlgari je kreirao njegov "nastavak", Rose Goldea parfem...

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", u kojoj je fokusirano na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cveća koji je pomešan sa elegantnim belim cvetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa.

Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i lepotom sunca.

Rose Goldea donosi novu mirisnu priču koja je uvijena u plaštu ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem, ali se njegova lepota reflektuje u mekoći ružinih latica. Lični pečat je parfimer Alberto Moriljas dao ovom parfemu, tako što se fokusirao na primamljivi miris nara u kombinaciji sa aromama ruže i jasmina. Moriljas inače koristi nar kao glavnu notu u svojim parfemima koje stvara, kao što je Omnia Coral - takođe Bvlgarijev parfem.

Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

Rose Goldea je dostupna u bočicama od 50ml i 90ml, po cenama od 82e za manju i 114e za veću bočicu.  Bočica i kutija u kojoj se nalazi su u ženstvenoj roze nijansi, dok su detalji na vratu  bočice i zatvaraču u roze-zlatnoj boji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group