Beauty - Parfemi

Fruit Collection brenda Dolce&Gabbana: "eksplozivni" mirisi koji nas pripremaju za toplu sezonu

Kasna je zima, tako da nam nedostaje sočno mirisno voće.

Dolce & Gabbana „Fruit Collection“ nadoknadiće njihov nedostatak, a istovremeno pruža dobro raspoloženje i uvodi nas u leto.

Svaki miris iz nove „Fruit Collection“ dolazi u predivnoj bočici pozitivne jarko žute boje sa šaljivom voćnom kapicom i kompozicijom koja podseća na sicilijanske vrtove i istovremeno marcipanske slatkiše.

Toaletna voda Pineapple

Toaletna voda od ananasa je neobična u svakom smislu. Prvo, neočekivano je da na Siciliji uglavnom znaju za ananas. U međuvremenu, na ostrvo su stigli iz Južne Afrike pre mnogo vekova. Ananas se takođe često nalazi u sicilijanskim enterijerima i arhitekturi. A takođe i na haljinama Dolce & Gabbana. Drugo, sama kompozicija je jedinstvena. Zato što je izuzetno teško „izvaditi“ slatki ukus ananasa na uobičajene parfimerijske načine. Ali Dolce & Gabbana uspeli su da vrlo precizno rekreiraju prirodne note. Arapski jasmin, orhideja, amber i mahovina učvršćuju aromu.

Toaletna voda Orange

Jedan udisaj arome i sada ste već na obali Sredozemnog mora, okruženi mirisima rascvetalih stabala narandže i mirisne pulpe zrelih agruma.  

Toaletna voda Lemon

Sok od svežeg limuna je uvek dobrodošao, pogotovo tokom leta. Za intrigantniji zvuk, citrusne note su pomešane sa bergamotom i đumbirom.

 foto/Dolce&Gabbana

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group