Vanilla French Nails | Nova verzija francuskog manikira učiniće da svaki vaš izgled izgleda elegantnije

Da li je ovo manikir koji će naslediti gazed donut nokte?

2022. je bez sumnje bila godina glazed donut, odnosno sjajnih noktiju sa bisernom ili hromiranom završnom obradom, koju je proslavila Hejli Biber. Sada njen omiljeni nail art majstor i blistavi um koji stoji iza najvećeg trenda noktiju prethodne godine, dolazi da napravi novi predlog za 2023, sa težnjom da nastavi seriju viralnih manikira.

Vanilla French Nails, kako ga je nazvala, je još jedna zanimljiva verzija klasičnog francuskog manikira. Kao što ćete videti u postu Zole Ganzorigte ispod, razlika u odnosu na klasični stil je u tome što je vrh noktiju ofarban mlečno belim lakom umesto potpuno belim, zbog čega krajnji rezultat izgleda super sofisticirano i "skupo" .

Posebno u kombinaciji sa dugim ovalnim ili bademastim noktima, ovaj manikir je veoma laskav, jer ističe krajeve, čineći ih dužim i tanjim. Trend su već usvojile mnoge poznate ličnosti iz Ganzorigtine klijentele, uključujući Kajli Džener i Adel.

Kao što su mnogi njeni pratioci istakli u komentarima, Vanilla French Nails prilično podsećaju na američki manikir, koji je pre dve godine bio jedan od omiljenih izbora poznatih ličnosti, poput Dženifer Lopez i Lili Oldridž. Kako god da nazovete ovaj manikir, njegova elegancija je neosporna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group