Beauty - Make up

Trepavice u plavoj boji – novi makeup trend jeseni

Klasična crna boja maskare može da pričeka, jer ove jeseni i zime nosimo sve nijanse plave na trepavicama!

Prvi put je plava maskara postla popularna među damama tokom osamdesetih godina, a proslavila ju je princeza Dajana koja je obožavala da na takav način istakne njenu plavu boju očiju. Pre nekoliko sezona se vratila na velika beauty vrata, da bi je opet sad videli na poznatim modelima i ličnostima između kojih se nalaze i Prijanka Čopra, Ešli Grejem, Kara Delavin i mnoge druge.

U teoriji, plava maskara se smatra “bojom za zabave” i nije preporučena za poslovni ili svakodnevni izgled. U praksi izgleda mnogo lepše i bolje, a ima i posebnu moć da bilo koju boju oka istakne i dopuni celokupan makeup izgled. Plavu maskaru mogu koristiti dame svih godina i boje očiju jer u svakom slučaju izgleda jednostavno savršeno. Možete je naneti samo u korenu ili na vrh trepavica i u jednom sloju ako želite suptilniji izgled, dok u suprotnom više slojeva znači intezivnija boja na trepavicama.

U galeriji pogledajte kako plava maskara može izgledati sa bilo kojom bojom očiju, ali i maskare koje vam iskreno preporučujemo da isprobate.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group