Transparentni ajlajner je trend na TikToku koji ćete obožavati ovog leta

Novi makeup trik postao je viralan na TikToku. Reč je o ajlajneru u boji kože koji obećava da će savršeno istaći vaš izgled ovog leta.

Od jednostavnog mačjeg oka do dramatičnog ajlajnera sa duplim „krilima“, trendovi u svetu ajlajnera se uvek menjaju, a najnoviji je tu da u potpunosti uzburka situaciju. 

Umesto crnog ajlajnera koji smo do sada koristili kako bismo istakli naše oči, šminkerka Mai Aktar je objavila video na društvenoj mreži TikTok koristeći korektor da napravi poseban dizajn ajlajnera, koji izgleda kao optička varka.

Blendanjem bronzera i korektora dobija se "transparentan" efekat ajlajnera koji savšeno „podiže“ vaše oči na potpuno prirodan način. Od objavljivanja videa, hešteg #transparenteyeliner je prikupio preko 1,3 miliona pregleda na društvenoj mreži TikTok.

Transparentni ajlajner je takođe savršen za one dame koje žele da imaju prirodnu šminku tokom leta. Ako ste jedna od onih koje veruju da je „manje više“ onda će ovo postati vaš omiljeni način šminkanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nava نوا (@navatutorials)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group