TikTok makeup „snežni anđeo“ je jednostavan i moćan izbor za prazničnu sezonu

Praćenje svih beauty i makeup trendova koji se rađaju na TikTok-u je gotovo nemoguće, jer njihov broj (i popularnost)  eksponencijalno raste.

Pre nego što je popularnost „vampirske kože“ splasnula, na listi trendova pojavio se novajlija - šminka „snežnog anđela“. Korisnici TikTok-a su, očekivano, počeli da se pripremaju za Novu godinu unapred: savršena šminka za praznik je viralna na mreži već drugu nedelju zaredom.

Odlučili smo da idemo u korak sa njima i unapred savladamo novi makeup trend. Štaviše, pogodan je ne samo za novogodišnju zabavu, već i za svaki dan.

@JELLYBEAN_XXDD

Sada šminka snežnog anđela ima desetine različitih verzija: mnogi tiktokeri, ponavljajući trend, više vole da unesu nešto svoje. Generalno, ovo je naziv skoro svake šminke sa šljokicama na kapcima. Ipak, najviše nas je privukla prva verzija šminke, koju je vrlo lako ponoviti sa samo nekoliko proizvoda.

@NIKKI_MAKEUP

Prvi korak je nanošenje prajmera za senku koji će popraviti šminku kako svi dalji koraci ne bi bili uzaludni. Zatim uzmite ružičastu senku bilo koje nijanse koja vam se sviđa. U idealnom slučaju, trebalo bi da bude hladna nijansa, ali je bolje izabrati ružičastu koja najbolje odgovara vašim očima i tonu kože. Nanesite ružičastu senku na gornji kapak i lagano hodajte duž linije donjeg. Zatim uzmite belu olovku ili ajlajner i povucite linije od unutrašnjeg ugla oka duž pregiba kapka (otprilike do sredine oka) i paralelno sa donjom linijom trepavica (takođe do sredine). Zatim uzmite svetlucavi ajlajner ili tečnu senku sa šljokicama (tada vam je potrebna tanka četkica) i nanesite na vrh belih linija. Zatim dodajte hajlajter u ugao oka i nanesite maskaru na trepavice.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group