Stavite ajlajner brzo i efikasno u jednom potezu

Šminkanje ponekad zna da bude naporno i stresno, pogotovo kada je u pitanju šminkanje očiju, a konkretno mislimo na stavljanje ajlajnera.

Ajlajner je u poslednjih nekoliko godina postao vrlo popularan deo šminke i obavezan makeup proizvod u svakoj ženskoj torbici. Pored njega vam ne treba preterano šminkanje, jer je samo on dovoljan (čak i bez maskare!) za dobar izgled. Međutim, kada žurite ili ako vam se tresu ruke, ajlajner može zadati dosta problema.

Savršeno izvučena linija iz prvog puta je san svake žene, a to se retko kad desi, pogotovo kada žurite (kao za inat). Baš zbog toga, čuveni šminkeri su se dosetili jedne sjajne ideje, koja može svim ženama da olakša stavljanje ajlajnera.

Rešenje je u uvijaču za trepavice! Šminkeri nas savetuju da na gornju gumu uvijača namažemo deblji sloj ajlajnera, a zatim da ga prislonimo na oko, kao kada samo uvijamo trepavice, pravi 2 u 1 potez - uvijanje trepavica i stavljanje ajlajnera. Rezultat je pravilna crta, koju možete sami produžiti i napraviti „mačkaste“ oči.

Kao i za bilo kakvo šminkanje, biće vam potrebno malo vežbe, ali verujte nam - isplati se!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group