Kremasto rumenilo u stiku je sve što vam treba za brzi jesenji makeup

Bez obzira na godišnje doba, vremenske prilike i izgled koji želite da postignete, rumenilo spada u osnove naše makeup kolekcije.

Jedan potez četkicom ili nekoliko tapkajućih pokreta prstima po obrazima i jagodicama dovoljni su da našem licu damo prirodnu zdravu boju. Danas ćemo se fokusirati na njihovu najpraktičniju verziju, kremasta rumenila.

Kremasta rumenila volimo jer se lako nanose na lice, usled čega postaju „jedno” sa kožom. Većina je vodootporna, otporna na znoj i vlagu i visoko pigmentisana, pružajući bogatu, živopisnu boju tokom celog dana.

Međutim, kremasto rumenilo u obliku stika ima još nekoliko prednosti. Pre svega, super je praktično za nošenje, ali i za upotrebu (uklapa se u svaku tašnu i torbu) dok nudi podesivi intenzitet boje, kako biste kreirali izgled koji želite - od prirodnog do smelijeg. Veoma je hidratantno i lako se može koristiti i na jagodicama i na usnama.

5 najboljih kremastih rumenila u vidu stiika koje ćete naći na tržištu, otkrivamo u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group