Sara Džesika Parker otkriva francuski sjaj za usne koji uvek ima sa sobom

Mnogo se govorilo o izgledu protagonistkinja And Just Like That od objavljivanja prvih bekstejdž fotografija u jesen 2021.

Bez obzira da li vas njihova srebrna kosa inspiriše ili ne, možete samo priznati da je grupa SATC ponovo izvor stilske, ali i beauty inspiracije.

Obožavaoci serije brzo su otkrili neke od osnovnih kozmetičkih proizvoda u pozadini - prvo francusku hidratantnu kremu, koju Sara Džesika Parker koristi već 10 godina, a zatim kremasto rumenilo, koje je odgovorno za njen prepoznatljiv sjaj. Međutim, proizvod koji se pojavio kao beauty zvezda And Just Like That nije ništa drugo do francuski sjaj za usne.

SJP je zavisnik od Diora!

Čini se da luksuzni izbori nisu ograničeni samo na garderobu protagonista serije, budući da nekoliko fotografija u bekstejdžu prikazuje i Saru i glavnog šminkera, Bermana Lorensa, kako nanosi Dior Addict Stellar Gloss na usne - verovatno u nijansi 533 Princess.

Najprodavaniji sjaj za usne francuske kuće kombinuje blistav sjaj sa udobnošću balzama za usne. Usnama daje blistav sjaj i sočan efekat, a zahvaljujući sadržaju vrednih hranljivih materija, kao što su ulje brusnice i aloja, nudi 24 sata hidratacije.

Dostupan u širokom spektru nijansi, od diskretne nude i živopisne ružičaste do jarko crvene i vatreno koralne, to znači da postoji po jedna nijansa za svaku odevnu kombinaciju heroina popularne serije.

„Kombinovanjem nijanse karmina sa jednim ili više sjajeva, svaka žena može da kreira sopstveni izgled, sa bojom i sjajem koji želi“, kaže Piter Filips, kreativni makeup direktor brenda Dior.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group