Beauty - Make up

Ruževi za usne kao stvoreni za žene sa snažnim karakterom

Esencijalni, snažni, u punom koloru, mat ruževi osvajaju ovacije u poslednje vreme. Ako ste se i sami umorili od prevelikog sjaja koji je čini se bio na sceni decenijama, vreme je da se vratite klasici koja ima bezvremenski šarm.

Ne postoji ništa izražajnije od mat ruža za usne. Neproziran i pigmentisan, on je vaš savršeni partner kada želite da ostavite snažan i nezaboravan utisak. Kao stvoren za dame koje znaju šta hoće i znaju kako to da istaknu. Mat ruževi koje vam danas predstavljamo učiniće vaše usne punijim, senzualnijim i zavodljivijim nego ikad.

Pre nanošenja ovih ruževa predlažemo vam da odradite blagi piling sa šećerom, kako biste svoje usne učinili mekšim i samim tim glatkim za nanošenje željene nijanse ispod koje se neće nazirati ispucali sloj. Takođe, između usana i ruža možete u jednom premazu naneti balzam za usne, koji će ih učiniti dovoljno hidratantnim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group