Kako prihvatiti „no makeup” trend ovog leta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Pogledajte kako da kreirate makeup izgled u 4 jednostavna koraka.

Leto nas često zatekne u borbi sa puderom, jer naša koža očajnički želi da se odmori i diše. Trend „no makeup” odnosi se na šminku koja savršeno ističe naše osobine, a da ne opterećuje našu kožu. Idealan je za jutarnji i večernji izgled i lako se kreira.

Počnite sa negom kože

Hejli Biber, koja je nedavno proslavila prvi "rođendan" Rhode kozmetičkog brenda, često uključuje negu kože u svoju jednostavnu rutinu šminkanja. Prvi korak njenog izgleda "bez šminke" je nanošenje hidratantne kreme. Za jutarnje letnje izglede, ovo je osnova njenog izgleda – bez korektora ili pudera. Međutim, u svoju večernju šminku ona često puderu dodaje još jedan sloj nege kože, kao što je serum. Dodavanje seruma, prema Hejli, rastvara puder, čineći nanošenje gotovog proizvoda mnogo lakšim. Ujutro nanesite proizvode za negu kože sa SPF-om da biste zaštitili kožu od štetnih sunčevih zraka.

@haileybieber my go to routine for that glazed summer skin 💕🥰 @rhode @Kosas @ABH Cosmetics @Kylie Cosmetics @makeupforever ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Pokrijte lice selektivno

Koristite kremasti korektor da prekrijete mrlje, crvenilo ili tamne krugove. Prstom ili četkom utapkajte malu količinu korektora i nežno ga utrljajte u kožu. Cilj trenda je da istakne vašu prirodnu lepotu, a ne besprekornu kožu.

@jasminnlily_ Quick get ready with me 🫶🏼 #grwm #cleangirlmakeup #naturalmakep ♬ stargirl - Lerius ★

Recite "da" kremastim proizvodima

Nanesite kremasti hajlajter i rumenilo na jagodice i nos za suptilan sjaj. Izbegavajte upotrebu proizvoda u prahu jer oni neće maksimizirati teksturu ovog letnjeg izgleda.

@maijarosee Rare beauty blush swatches 🫶🏻 #rarebeauty #rarebeautymakeup #rarebeautyreview #rarebeautybyselena #rarebeautyblush #rarebeautyblushswatches #rarebeautyblushreview #rarebeautyblushhappy #rarebeautyblushworth #rarebeautyblushhope #rarebeautyblushencourage #rarebeautyblushes @Rare Beauty @sephoracanada @Selena Gomez ♬ Back to you sped up - Music <3

I recite..."zbogom" maskari i karminu

Maskara je obično sastavni proizvod naše makeup rutine. Ali leti je vreme da dozvolite da drugi proizvodi, poput rumenila i hajlajtera, besprekorno sijaju. Na kraju krajeva, koža je apsolutni protagonista „no makeup” trenda. Za usne vam ne treba ništa više od hidratantnog ulja za usne ili balzama u nežnoj nude nijansi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group