Roze trgovi glavnih gradova u regionu na Osmi mart

Više slika

Više slika

Međunarodni Dan žena proslavili su u našem gradu Beogradu make-up brendovi essence i CATRICE.

Trg Republike u centru Beograda, jutros je osvanuo u magičnim roze balonima koji su pojedinačno na trakama imali zavezane make up proizvode.

Svi slučajni prolaznici mogli su da ponesu balon i make up poklon uz tekstualnu poruku podrške.

Slaviti žene i podržavati ih je oduvek bilo duboko usađeno u DNK brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrednostima žele da slede glavni cilj da se svaka osoba na svetu oseća lepše. Međutim, ova dva brenda nisu posvećena samo osnaživanju žena, već im je stalo i do naše planete. Stoga su dali značaj eko razgradivim balonima koji ne zagađuju životnu sredinu.

Zagreb Sarajevo i Skopje takođe su zablistali u kampanji #magicforwomensday.

U svim životnim nedaćama, borbama, zapletima, usponima i padovima, Osmi mart je dan kada će se žene potapšati po ramenu i shvatiti put koji su prešle i koliko su snova ispunile, dan kada će sebi oprostiti i poneku grešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nežnije, hrabrije...

Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE odlučili da razvesele žene i sve one koji slave Osmi mart i prirede im pravu #magicforwomensday.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group