Novi trend na TikTok-u: ovog leta nanesite rumenilo kao da ste izgoreli na suncu

Već ga obožava Hejli Biber!

Rumenilo je onaj kozmetički proizvod koji nikada ne izlazi iz mode (osim posle premijere „Sumraka” 2008. kada su svi želeli da budu bledi kao vampiri).

Istovremeno, trend tehnika za primenu dramatično se menjao iz decenije u deceniju. U početku smo rumenilo nanosili samo na jabučice obraza, a zatim smo se smeškali dok smo se šminkali tako da se proizvod pojavio samo na delovima obraza koji su naglašeni dok se osmehujemo. Tada se na modnoj sceni pojavila takozvana kontura rumenila, koja pruža lifting efekat senčenjem po strogo definisanim linijama, sežući skoro do čela. Sada je na vrhuncu popularnosti novi način nanošenja rumenila i za ovaj trend treba zahvaliti blogerima sa društvene mreže TikTok.

Korisnici društvene mreže, koju malo ko još uvek shvata ozbiljno, tiho su postali gotovo glavni trendseteri poslednjih godina, posebno po pitanju šminke i frizura. Zahvaljujući njima naučili smo da uradimo lifting uz pomoć korektora i još mnogo toga, a sada tiktokeri nude novi način nanošenja rumenila: šminka treba da izgleda kao da ste izgoreli na suncu.

Tehnika je vrlo jednostavna: rumenilo se mora naneti na jagodice sve do centra lica, skoro do nosa - samo u predelu koji najbrže „porumeni“ ako ste zaboravili da nanesete SPF.

Ovaj trend je već odabrala zvezda Hejli Biber: s vremena na vreme pojavljuje se na događajima i zabavama sa blago „ružičastim obrazima“. U kombinaciji sa tenom koji model, kao i svi stanovnici Los Anđelesa imaju tokom cele godine, ova šminka daje svežinu. Glavna stvar je da ne preterujete. Pažljivo izaberite nijansu rumenila tako da izgleda prirodno na vašem licu. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group