Koji je najmoderniji oblik noktiju za sezonu jesen/zima 2021/22

Trendovi 90-ih i 2000-ih imaju svojih 5 minuta ove godine, pri čemu je većina današnjih trendova inspirisana grunge stilom 90-ih i haotičnom estetikom 2000-ih.

Jedan od najnovijih dodataka listi „starih“ trendova od kog se očekuje da će zaokupiti devojke narednih meseci su ni manje ni više, nego kvadratni nokti.

„Kvadratni oblik noktiju je trenutno veliki trend“, kaže slavna nail art umetnica Mišel Hamfri. „2000-te su se vratile u našu sadašnjost sa brendovima poput Miu Miu i Blumarine koji vraćaju nostalgičnu modu u prvi plan, tako da je prirodni sledeći korak pratiti trendove manikira“.

Kako usvojiti glavni trend ove godine?

Ako vam je nokatna ploča uska, a prsti tanki, kvadratni oblik je najidealniji za vas. Ovo je veoma moderan stil, koji sada preferiraju žene svih uzrasta.

Kvadratni oblik noktiju izgleda lepo na srednjim i dužim noktima. Tamni lakovi vole ovaj oblik i daju im cool izgled, kao i geometrijski prostor koji je savršen za razne nail art dizajne. Ako želite da ispratite trendove 90-ih / 2000-ih, isprobajte francuski manikir. Kako su dugi četvrtasti nokti posebno skloni lomljenju, smatra se da je veoma važno da se o njima svakodnevno brinete tretmanima i hidratantnim uljima.

Ukoliko odlučite da ove sezone isprobate kvadratni oblik noktiju, izdvojili smo za vas 10 elegantnih dizajna koji će vas inspirisati - otkrijte ih u galeriji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group