Estee Lauder & Balmain lansiraju novu beauty liniju

Svetski poznati kozmetički i parfemski konglomerat, Estee Lauder, predložio je luksuznom brendu Balmain da lansiraju zajedničku beauty liniju.

Dizajneru brenda Olivijeu Rustenu se ponuda toliko dopala da je odlučio da osnuje samostalan brend - Balmain Beauty. Dve kompanije planiraju da zajedno rade na razvoju kozmetičkih formula, kreiranju proizvoda za negu i šminku, kao i na njihovoj prodaji u pop up prodavnicama brenda.

Planirano je da debitantska kolekcija Balmain Beauty bude lansirana na jesen 2024. Kreativni direktor kuće je to već prokomentarisao: „Opsednut sam lepotom. Sve lepo je produžetak mene samog.” Olivije Rusten je na svojim društvenim mrežama takođe uspeo da podeli ove ambiciozne planove i istovremeno objavio da je upisao parfimersku školu, gde takođe planira da razvije kolekciju mirisa.

„Veoma sam ponosan što radim sa Estee Lauder, jer su njihovi proizvodi izuzetno visokog kvaliteta“, sumirao je saradnju modni dizajner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group