3 saveta za odabir savršene olovke za obrve

Olovke, zajedno sa gelovima su dva naša najomiljenija proizvoda kada treba stilizovati obrve.

Ovi proizvodi popunjavaju sve praznine i ispravljaju greške/nedostatke u obliku, čineći da čak i najtanje obrve izgledaju punije i gušće. Ali, pre nego što kupite sledeću olovku za obrve, dobro je znati nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da napravite pravi izbor!

3 saveta za izbor olovke za obrve:

1. Ako želite da postignete prirodan rezultat u svom izgledu, veoma je važno uložiti u olovku za obrve sa tankim vrhom, koja imitira efekat prirodnih dlačica, nudeći apsolutnu preciznost u njihovom formiranju i popunjavanju.

2. Dobro je da olovka koju ste odabrali ima ugrađenu četkicu na poleđini, jer to pomaže u ravnomernoj raspodeli i blendanju boje na obrvama.

3. Što se tiče nijanse, možete odabrati nijansu sličnu prirodnim dlačicama vaših obrva ili ako želite intenzivniji efekat, koji je u kontrastu sa vašom kosom, jednu ili dve nijanse svetlije/tamnije.

Ne zaboravite, osim toga, koliko će krajnji rezultat biti intenzivan ili prirodan, zavisi od načina i intenziteta kojim ćete naneti olovku na svojim obrvama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group