Porodica - Deca

Umetnički projekti za decu i roditelje

Život nam se drastično svima promenio ovog proleća, usled pandemije Covid-19.

Ovo se posebno odnosi na porodice sa decom, jer im je teško objasniti težinu situacije i važnost ostanka kod kuće. Deca ko deca – čeznu za druženjem, svežim vazduhom, trčanjem po livadi. Budući da su škole i vrtići zatvoreni, deca su po ceo dan u kući, osim u slučajevima kada porodična kuća ima dvorište, pa se u tome pronađe spas.

Generalno život u kom su prisutna deca svodi se na to da im pronalazite zabavu i navodite ih da budu kreativni, kako ne bi nepotrebno vreme provodili ispred TV, kompjutera ili u rukama držali mobilni telefon. Vaš život kao roditelja podrazumeva stalnu aktivnost i interakciju sa decom. Budući da je vreme sa kojim smo se suočili zaista stresno, donosimo vam ovom prilikom predloge za male umetničke projekte koji će okupirati dečije umove, rasterećujući ujedno i vas, dok zajedno budete uživali u njima.

Ako ste ljubitelji DIY projekata, obožavaćete aktivnosti koje smo za vas pripremili. Korisni istovremeno i deci i roditeljima ovi projekti će izvući ono najbolje iz vas, i omogućiti vam da svet vidite kroz lepšu prizmu ispunjenu bojama. Pre nego što se upustite u neki od njih pobrinite se da deci deluje interesantno, kako bi učestvovala. Gotovo da ne postoji bolji i lepši način da dan bude ispunjen u odnosu na kreativno izražavanje.

Za projekte koji slede trebaće vam sve što većinom imate kod kuće – vodene boje, četkice, tempere, papir za slikanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group