Šta je svakoj ćerki potrebno od njene majke?

Svaka majka, pre nego što to postane, misli da će posao koji joj predstoji obavljati lakše ako bude imala devojčicu nego dečaka.

I zaista ruku na srce ženskom rodu je bliži ženski rod, ali to ne znači da je očekuje lak zadatak. Kada donseste to malo krhko stvorenje kući, koje vas gleda svojim krupnim okicama i kada shvatite da ste nekom upravo postali mama, sve što ste do tad znali postaje vam maglovito i pitate se - šta sad? Sve što ste ikad pročitali i svi saveti koji su vam dati, ne mogu da vas pripreme za iskustvo koje sledi. Da biste doživeli majčinstvo u svoj njegovoj slavi, morate ga proživeti.

Jednako izazovno je i teško podizanje i dečaka i devojčica. Međutim, najveće je zadovoljstvo zapravo imati decu i odgajati ih s ljubavlju. Svet se konstantno menja i mnogo toga je drugačije u odnosu na vreme kada ste i same bile devojčice. Kako bi danas kao majke pripremile svoje devojčice za ono što ih u životu očekuje, donosimo vam u redovima koji slede savete šta je svakoj ćerki potrebno od njene majke.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group