Porodica - Deca

Šatori za bebe za maksimalno vreme provedeno na Suncu

Pre nego što ste se našli na plaži sa vašom bebom, zamišljali ste je kako se veselo igra u pesku.

Međutim, realnost je potpuno drugačija: bebama vrućina u velikoj meri smeta, šeširić na glavi obično ne drže mnogo, kreme za sunce za novorođenčad nisu preporučljive dok ne napune 6 meseci. Iz ovih i mnogih drugih razloga, biti roditelj maloj bebi na letovanju nije lak zadatak.

Pre odlaska na plažu, mladi roditelji se suočavaju sa gomilom propratnih stvari koje moraju da nose, kako bi svog mališana zaštitili od Sunca. Nežna dečija koža ne zaslužuje ništa manje od apsolutne zaštite, zato je razumljiva i neophodna maksimalna briga. Ali, da ne biste čekali dok beba poraste, sve što vam zapravo treba da biste je zaštitili na pravi način i omogućili joj da uživa na plaži je – bebi šator.

Vrlo simpatično rešenje oslobodiće vas borbe sa suncobranom na vetru, šešira koji beba skida sa glave i nemilosrdnih Sunčevih zraka. Potražili smo najbolje šatore za bebe koje ne morate samo da koristite dok ste na plaži. Toliko su praktični, lako sklopivi i prenosivi da vam mogu poslužiti i u dvorištu, kraj jezera, reke, pa čak i na većoj terasi.

Potražite u našoj galeriji onaj koji najbolje odgovara uzrastu vaše bebe, i provedite nezaboravne trenutke sa svojim mališanom na otvorenom.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group