Ovo su verovatno najlepše porodične fotografije koje ste ikada videli

Ona je majka magičnog oka kojim svakodnevicu pretvara u nešto sasviim magično...

Talentovana ruska umetnica, Elena Šumilova, stvara neverovatne prizore fotoaparatom, a najveću inspiraciju donose joj njena deca, životinje i bliski ljudi.

"Snažno verujem osećajima koji se javljaju kada stvaram slike. Pratim svoju inspiraciju i oslanjam se na intuiciju. Uglavnom me inspiriše želja da predstavim neke od emocija, iako često ne umem da ih objasnim rečima. Kada fotografišem, preferiram prirodno osvetljenje, bez obzira da li slikam napolju ili u zatvorenom prostoru. Deca i životinje - to je moj život. Majka sam i puno vremena provodimo na farmi. Jako sam srećna što se moje fotografije dopadaju mnogima, to me dodatno inspiriše i daje motivaciju da pravim još bolje fotografije", objašnjava ova neverovatna umetnica.

Ona sa svojom porodicom živi na jednoj farmi u Rusiji, a zahvaljujući Eleninom neprikosnovenom talentu, stvara se osećaj kao da im je dom u nekoj zemlji iz bajke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group