Neraskidiva veza - majka i ćerka

Majka je osoba koja je najviše uticala na vaš život – a prema mišljenju psihologa – vaš najvatreniji obožavalac. Duboka veza majke i ćerke utire put ka uspešnom životu, ali šta ako kod vas i vaše majke stvari ne funkcionišu baš glatko?

Bez obzira na to da li smo najbolje prijateljice ili jedna drugu dovodimo do ludila, majka je osoba koja ima odlučujuću ulogu u našem emotivnom razvoju. Već samo saznanje da je ona prisutna na svakom koraku našeg razvojnog pputa, daje nam sigurnost i snagu da sve izdržimo, čini nas srećnim i uspešnim.

U jednom istraživanju 72 procenta žena izjavilo je da kada imaju ozbiljan problem najčešće razgovaraju sa majkom. Ali nije bitno samo koliko je naše prijateljstvo blisko. Od najranijeg detinjstva do dana današnjeg, odnos sa mamom krči nam put ka uspehu. Ova izuzetna povezanost stvorena je prvih sekundi naših života. Majke su prve osobe u kojih se „zaljubljujemo“. Po rođenju veza je toliko bliska, da se čini da smo jedno. Kao bebe obožavamo svoje majke jer zavisimo od njih. Naučile smo da će nam one pružiti sve što nam je potrebno.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group