Porodica - Deca

Napravite dugu sa svojim klincima na 101 način

Konačno smo dočekali leto i mogućnost da više vremena provodimo napolju.

Međutim kada Sunce dosegne svoju najvišu tačku u toku dana, neminovno se svi povlačimo u kuću. Dok čekamo smiraj dana i mogućnost da opet budemo sa decom u dvorištu, potrebno je da pronađemo neku zanimaciju za njih. Deca vole da stvaraju svašta i samim tim ideja o pravljenju nečeg poput duge je savršena aktivnost za male vragolane, željne pustolovine.

Kada im pričate o blagu na kraju duge koje mogu da pronađu samo oni najhrabriji i nauporniji, deca še vas slušati širom otvorenih očiju. Upijaće svaku vašu reč i jedva će dočekati kišni dan da se duga pojavi na nebu. Njihova radost biće neopisiva kada je ugledaju, iako ne znaju šta to blago zapravo treba da predstavlja. Dok čekate da kiša prestane i potražite dugu, ili ste se u kuću povukli jer je Sunce napolju prejako, mogli biste da sami da je stvorite.

Sve što vam zapravo treba je malo mašte i materijal koji većinom imate kod kuće. Takođe vaša kreativnost ima u ovom slučaju priliku da dođe do izražaja. Slobodno prilagodite neke od primera za pravljenje duge koje vam danas predstavljamo onom čime raspolažete kod kuće. Važno je samo da se svi dobro zabave pri pravljenju kućnih duga. Neke od njih ćete moći da okačite na zid, a druge ćete čak poželeti da – pojedete.

Uživajte!

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group