Porodica - Deca

Miriše na super zabavu za klince!

Za mališane sve je izazov i kao da ne postoje granice kada je njihova mašta u pitanju…

Deca su puna energije, neumorna i uvek spremna za akciju. Vole da istražuju svet koji ih okružuje i uvek su željna novih avantura. Blatnjave barice, gomila peska ili zemlje, valjanje po travi, sakupljanje lišća i sl,, omiljene su aktivnosti naših malih radoznalaca. S druge strane kad igra bude privedena kraju, potrebno je sa deteta ukloniti svu prašinu i blato.

Kupanje im obično nije omiljena aktivnost, ukoliko nemaju mogućnost da napune kadu do vrha i zarone u penu od sapunice. Sve što deci nije zabavno, to nerado obavljaju.

Ako bismo vam rekli da ovo proleće miriše na super zabavu i da je kupanje vaših mališana dobilo potpuno novi oblik, da li biste nam verovali? Od sada, jedno je sigurno - deca će kupanje obožavati!

Sa željom da roditeljima izađe u susret, kompanija Avon je mislila i na one najmlađe. Da bi kupanje postalo interesantnije, osmišljen je proizvod upravo po meri dece - Avon set za decu, Minions. Ono što su klinci s nestrpljenjem čekali, a što vam danas sa zadovoljstvom predstavljamo su proizvodi koji ispunjavaju dečije želje i savršeno se uklapaju u vaš kućni budžet.

Omiljeni Malci sad se nalaze na bočici njihove kupke, šampona, balzama, a večernje tuširanje je upravo postalo omiljeni ritual u vašem domu. Ukoliko su zavoleli crtani film sa ovim razigranim mališanima, jednostavno će obožavati ovaj trodelni set. Odbrojavaće sate do kupanja i igranja sa balončićima od sapunice.

Sa Minions edicijom se nastavlja Avon tradicija, plasiranje linije proizvoda za najmlađe. Posle Avenger i Frsez sad su tu nestašni Minionsi. Veseli, poput balončića sapunice, ispuniće dečiji svet smehom i radošću.

Minions set za male fanove filma Malci, savršen je za klince i klinceze svih uzrasta.

Set za dečake sadrži:
  • Avon Minions kolonjsku vodu za dečake 150 ml
  • Minions boju za kupanje 100 ml
  • Minions 2 u 1 šampon za kosu i balzam

Veoma energičan miris, kreiran je specijalno za neustrašive dečake željne avanture. Mali avanturisti, koji su uživali u svakoj sceni filma Malci, uz svoj novi set za kupanje, osećaće se kao junaci istog. Avon Minions kolonjska voda pojačava energiju hrabrog dečaka i priprema ga za dan ispunjen avanturama. Miris morske svežine otvara mogućnost za sanjarenjem i uplovljavanjem u svet mašte.

Minions boja za kupanje u žutoj nijansi identičnoj boji malih Minjona, savršena je za stvaranje pravih malih umetničkih dela na koži prstićima, ili na površini vode u kadi. Uz šampon i balzam 2 u 1, i fenomenalnu formulu bez suza, kupanje će dečacima zaista biti prijatno iskustvo. Laki za ispiranje, namenjeni nežnoj dečijoj kosi i koži, pogodni su za upotrebu tokom cele godine.

Set za devojčice sadrži:
  • Avon Minions kolonjsku vodu za devojčice 150 ml
  • Minions banana balzam za usne
  • Minions 2 u 1 šampon za kosu i balzam 200 ml

Namenjen malim princezama koje obožavaju voćne mirise. Kolonjska voda za devojčice okupana slatkim voćnim mirisima prosto obećava dobru zabavu. Lagan i opuštajući miris, vrlo jagodičast, kao stvoren je za male dame koje vole da uživaju i da se opuštaju. Balzam za usne sa aromom banane i vitaminom E, nežan je za dečije usne, koje ujedno hidrira i daje im dozu sjaja.

Minions 2u1 šampon i balzam je izvrsna formula za negu kose, bez suza i za lako raščešljavanje. Male princeze će zahvaljujući ovom setu imati predivnu kosu, koju će moći da oblikuju po želji.

Kada jednom zaronite u dečiji svet, shvatićete koliko je život u suštini zabavan. Možda ste to zaboravili, ali Malci i vaši klinci će vas makar na trenutak vratiti u bezbrižno detinjstvo.

Razigrajte maštu, igrajte se viteza i princeza, jer klinci brzo odrastaju!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group