Jedna mama koja depilira obrve svoje trogodišnje ćerkice naišla na burne reakcije

Jedna mama je podelila snimak kako svojoj trogodišnjoj ćerkici depilira obrve voskom što je izazvalo lavinu komentara korisnika društvene mreže...

Lea Garsija, koja je poznatija pod nadimkom @leah_txrealtor na TikToku, podelila je kratki snimak kako depilira dlačice na prostoru između obrva svoje malene ćerke. U video snimku možemo čuti devojčicu kako kaže "Au mama, to me je zabolelo", kako Garsija kida traku za depilaciju sa njenog lica.

Nakon toga, tridesetjednogodišnja Garsija se čuje kako kaže: "Dobro devojčice, sada imaš dve obrve!"

Preko snimka, možemo videti ispis: "Briga me! Radije bih dopustila da me neko nazove lošom majkom, nego što bih dozvolila da moje trogodišnje dete šeta okolo sa spojenim obrvama kao što su to moji roditelji uradili".

Do sada, njena objava na TikToku dobila je 22 miliona pregleda i više od tri miliona lajkova, sa opisom "Dragi moji Meksikanci, vama je sve jasno".

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO ♬ original sound - Leah Garcia

Mnogi korisnici platforme podržali su Garsiju, navodeći da bi im bilo drago da su njihove mame to uradile za njih. Jedna osoba je napisala: "Biće ti zahvalna jednog dana", dok je TikTok influenserka i supruga Tomija Lija, Britani Furlan izjavila: "Volela bih da je moja mama ovo uradila za mene".

U komentarima vidimo brojne ljude koji izjavljuju kako su ih druga deca ismevala zbog preterane maljavosti: "Toliko su me maltretirali zbog mojih obrva i ruku"; "Tokom čitave osnovne škole, deca su me ismevala zbog mojih spojenih obrva"; "Ja sam nasledila nemačko poreklo moje mame... Deca su me zvala gorila. Bila sam istraumirana jer mi nije bilo dozvoljeno da se depiliram sve do šesnaeste godine"...

Naravno, nismo iznenađeni činjenicom da su neke korisnice odmah zauzele opozicionu stranu: "Kada dođe vreme za to, sačekaću da me deca pitaju da li to mogu da urade. Neću da im namećem nesigurnosti koje verovatno sami nisu ni primetili", kaže jedna osoba, dok se druga čitavoj priči pridružila izjavljujući: "Čim roditelj ukaže na manu, ona će ostati u dečijim glavama zauvek. Čak iako su vam zahvalni, sećaće se da nisu bili savršeni u očima svoje mame".

Zbog polarizovanih mišljenja o njenom potezu na TikToku, Garsija je dala zvaničnu izjavu na ovu temu: "Kao dete, imala sam veoma guste i tamne obrve, koje bih brijala krišom od roditelja, jer moj otac nije verovao da deca treba da brinu o takvim stvarima. Već u vrtiću su me svi gledali kao čudaka zbog obrva. Razumem o čemu kritičari mog poteza pričaju, ali deca mogu biti jako okrutna. Depilacijom njenih obrva nisam popustila pred nasilnicima, već sam ih sprečila da od nje naprave metu".

Šta vi mislite?

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group