3 vrlo dobra razloga zbog kojih bi trebalo da budete LOŠ roditelj

Biti roditelj u savremenom dobu je vrlo nezahvalna uloga.

Osim što se svojski trudite da odradite dobar posao, uvek će biti onih koji vam govore da to ne radite dobro i da bi trebalo malo više da se potrudite. U principu spadate u dobre ili u loše roditelje. Ako uzmemo za primer dečije igralište, dobri roditelji su oni koji na njemu uvek paze na bezbednost deteta, ističu koliko je gledanje televizije štetno za decu i nastoje da svaku aktivnost pretvore u životnu lekciju.

S druge strane, loši roditelji su zaokupljeni i drugim stvarima osim dece i u očima dobrih oni decu „zanemaruju“. Neoprezni su, hrane decu industrijski uzgojenim borovnicama, puštaju ih da provode sate pred malim ekranima, oblače im garderobu koja nije 100% pamučna i na sebi ima likove iz crtaća. Ako uporedite ove dve krajnosti, lako je izvesti zaključak kojoj grupi bi bilo bolje da se priklonite. Međutim, danas vam u našoj galeriji otkrivamo zašto je dobro biti LOŠ roditelj:

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group