Moda - Stil

Kako da izgledate atraktivno na poslu

Pravila poslovnog oblačenja često dozvoljavaju klasičan stil, koji mnoge ljubiteljke mode baš i ne vole... 

Ukoliko želite da izgledate atraktivno na svom radnom mestu, a da pritom ne kršite dress code, postoje načini na koje to možete izvesti. Savremena moda donosi vam toliko mogućnosti kada je oblačenje za posao u pitanju, a mi smo sa vama rešili da danas podelimo male tajne koje će vam pomoći da izgledate privlačno u svakom trenutku.

Za početak neizostavna je crno-bela uvek dobitna kombinacija. Uske pantalone i bela strukirana košulja, kao i neka izazovna kravata, sve su što vam treba da na sebe skrenete željenu pažnju. 

U zavisnosti od posla kojim se bavite, zavisiće i garderoba koju možete da nosite. Kancelarijski poslovi u većini slučajeva odobravaju nošenje suknji, pantalona i kompleta, a kako biste izbegli monoton izgled, posegnite za neki višim potpeticama, blejzerima, sakoima i uskim majicama, koje naglašavaju vašu figuru. 

Imajte na umu da naglašavanje gornejg dela, automatski podrazumeva smernost kada je donji deo u pitanju. Ako je vaš izbor neka upečatljiva košulja ili bluza, pantalone ili suknja u tom slučaju treba da budu jednostavnijeg tipa. Takođe, suptilno odabran nakit i šminka mogu u velikoj meri doprineti vašem atraktivnom izgledu.

Potražite svoju inspiraciju u našoj galeriji fotografija.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group