10 poslovnih odevnih kombinacija idealnih za leto

Pogodite ko će osvojiti titulu "najmodernijeg radnika meseca"?

Bez obzira koliko odeće imamo u ormaru i koliko često obnavljamo kolekciju, gotovo nikad ne znamo šta da obučemo za posao. Bez obzira da li vaš posao diktira određeni kodeks oblačenja ili ne, kreiranje autfita za kancelariju je uvek malo komplikovano. Želite da budete trendi, da pokažete svoj lični stil i da istovremeno zračite dinamikom i samopouzdanjem. Ne zaboravite da je način na koji se oblačite „produžetak“ vaše ličnosti, odnosno vaš jedinstven način da se predstavite svetu.

I dok je oblačenje za kancelariju možda malo lakše u zimskim mesecima, što smo bliže letu, stvari postaju sve teže. Srećom, postoji način da se oblačite sa stilom, a da ne morate da se budite u zoru da biste sastavili savršenu odevnu kombinaciju. Sve što treba da uradite je da investirate u neke ključne komade, ne plašite se eksperimentisanja i otkrijete inspiraciju koja će vam pomoći da kreirate savršen poslovni stajling.

Među komadima koji će vam ove sezone svakako trebati su odela od lana u zemljanim tonovima ili u dezenima poput cvetnih. Lan je prozračan i odiše „cool“ karakterom koji će učiniti da se osećate samouvereno. Kombinujte ga sa mokasinama ili sandalama sa kaiševima. Haljine su, naravno, podjednako prikladne za posao, ali preferirajte midi ili maksi haljine koje pristaju vašoj figuri i koje se mogu nositi od jutra do mraka. Takođe, možete nositi suknje. Izgledaju lepo kao i haljine i lako se kombinuju sa košuljama ili majicama da biste postigli savršen izgled.

Da bismo vam pomogli još više, u galeriji smo izdvojili deset veoma elegantnih i savršenih stajlinga za letnju sezonu koje možete da sačuvate i koje ćete pogledati uvek kada osetite da vam stilska inspiracija nedostaje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group