Ovako Francuskinje nose šortseve leti

Francuskinje imaju tendenciju da sve što dodirne njihovo telo izgleda sofisticirano. Postoji taj „je ne sais quoi“ kvalitet u njihovom izgledu koji im omogućava da čak i u šortsu izgledaju zapanjujuće.

Ova filozofija "nosim samo ono što me izražava" čini Francuskinje i njihov stil jedinstvenim i posebnim. One će se uvek izdvojiti zbog ove jednostavne prirode njihovog stila. To je ono što ove žene čini toliko intrigantnim, da želimo da "upijemo" deo njihove elegancije za naš izgled. Ali posmatrajući šta nose, možemo dobiti ideje, a ovo se takođe odnosi na apsolutni letnji must have, šorts.

Kako Francuskinje nose šortseve?

Bilo da odaberu elegantne bermude visokog struka sa naborima ili klasičan teksas šorts, Francuskinje svojim „okom za modu” uspevaju da nadograde ovaj klasični letnji komad. To je zbog činjenice da se pravilno "igraju" sa siluetama i linijama svoje odeće. One to postižu tako što uvek pronalaze pravu ravnotežu između širokog i uskog.

U galeriji pogledajte nekoliko stilskih načina na koje Francuskinje nose kratke šortseve. Verujemo da će vas inspirisati da ga nosite sa istom lakoćom kao ove dame prefinjenog stila.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group