Kako izbeći najčešće stilske greške?

Jedan od najvažnijih stilskih saveta žena koje se ističu svojom estetikom i stilom je da posvećuju neophodnu pažnju detaljima.

Odabir pravih tkanina, pravih aksesaora su samo neki od elemenata koji mogu degradirati ili poboljšati izgled. Ipak, postoje neke specifične stilske greške koje većina žena pravi tokom leta. Koje su to greške i kako ih izbeći?

Letnje tkanine

Ovo je definitivno najčešća greška koju žene prave tokom leta. Ako se visoka temperatura i izazvani znoj kombinuju sa odećom sumnjivog kvaliteta, onda to može da stvori veoma loš rezultat, kako po izgledu tako i po mirisu.

Zato je leti bolje izabrati upijajuće tkanine kao što su lan, pamuk, svila i ni u kom slučaju sintetičke tkanine koje ne dozvoljavaju vašoj koži da diše.

Da li se vaša odeća čini providnom?

Letnje tkanine su često prozirne kako bi nam pomogle da se nosimo sa vrućinom, ali postoji nešto na šta treba obratiti pažnju. Neposredno pre nego što izađete iz kuće, trebalo bi da proverite u ogledalu i primetite da li vam je odeća potpuno providna. To je nešto što se često dešava sa tankim tkaninama. Od mogućih neprijatnih situacija spasiće nas mini suknja ili izbor odgovarajućeg donjeg veša.

Ne preterujte sa modnim dodacima

Boho stil je zaštitni znak leta i jedan od elemenata koji ga karakterišu je slojevitost nakita. Međutim, i ovde treba biti oprezan, jer ne treba preterivati sa mnogo slojeva ogrlica. Tri ili četiri ogrlice su dovoljne da nadogradite svoj moderan letnji stajling.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group