Da li ste organizovali uskršnje putovanje? Otkrijte stilske savete za najudobniji izgled!

Ako volite proleće i izlete, onda je Uskrs savršena prilika da organizujete putovanje bilo na obližnje ili na daleke destinacije.

Pored važnih elemenata kao što su gde ćete boraviti, koliko dana i uopšte cela organizacija putovanja, treba da vodite računa i o tome šta ćete obući kako biste se tokom putovanja osećali prijatno i izgledali moderno. Naravno, udobnost je glavni pokretač kreiranja vašeg izgleda i sledeći saveti će vam pomoći da postignete svoj cilj.

1. Jedan od najvažnijih saveta koji vam možemo dati je da pravilno organizujete torbu koju ćete imati sa sobom tokom putovanja. Preferirajte prostranu torbu ili ranac gde ćete staviti svoje lične stvari kao što su novčanik, slušalice, punjač, toaletna torba, ali i neka dokumenta koja će vam trebati kao što su karte, lična karta ili, šta je još potrebno za vaše putovanje i boravak.

2. Sledeće, na redu je šta ćete obući za putovanje. Naravno, cilj je da se osećate prijatno. Možete obući svoje omiljene farmerke, kombinezon ili trenerku koja će učiniti vaše putovanje prijatnijim. Izbegavajte da nosite bilo šta zbog čega se osećate neprijatno jer želite da uživate u putovanju i da ne osećate nelagodnost.

3. Potpuno isto važi i za izbor cipela. Na koji god način da putujete, radije nosite par ravnih cipela nego štikle. Par patika, baletanke ili čak ravne espadrile su najbolji izbor.

4. Brodom, avionom, automobilom ili vozom - bez obzira na to čime ste odlučili da putujete, važno je zapamtiti da je jakna neophodna, jer uvek postoji mogućnost da dođe do zahlađenja tokom putovanja. Stavite je u torbu za svaki slučaj.

U nastavku pogledajte ležerne stajlinge koji su savršeni za uskršnja putovanja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@lescolonnesdesarah)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah (@cocobeautea)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBYN (@robynpridmorex)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group