Tajni trik Kejt Midlton koji joj pomaže da izgleda vitkije

Modni stručnjak otkrio je mali trik Kejt Midlton koji joj pomaže da vizuelno „produži“ svoju figuru.

Da bi održala vitku figuru, vojvotkinja od Kembridža se hrani zdravo i bavi se raznim sportovima uključujući tenis, veslanje i fitnes. Međutim, pored ovoga, stilisti Kejt Midlton znaju jedan lukav trik koji omogućava vojvotkinji da izgleda još vitkije zbog prave odeće.

Modni stručnjak Miranda Holder oktrila je ovu i još nekoliko tajni „Kembridž stila“. Modni trik koji vojvotkinju čini vizuelno vitkijom i višom je prilično jednostavan - Kejt često bira monohromatske odevne kombinacije. Štaviše, ne nužno tamne nijanse - svetli total lookovi će takođe figuru učiniti vitkom. Prema Holder, ova tehnika takođe „mnogo olakšava kombinovanje modnih dodataka“.

Pored monohromatskih stajlinga, Kejt koristi još nekoliko modnih trikova. Na primer, često nosi cipele u boji mesa sa oštrim vrhom. Prvo, takve cipele su univerzalne i mogu se kombinovati sa bilo kojom bojom i otiscima na odeći, drugo, cipele boje mesa vizuelno čine noge dužim.

Pored toga, Kejt ima takozvanu "uniformu" - dobro osmišljen skup određenih vrsta stvari i silueta koje su savršene za njenu figuru. Konkretno, "uniforma" vojvotkinje od Kembridža uključuje strukirane i duže blejzere, uske midi haljine sa blago proširenom suknjom i naglaskom na struku, uske pantalone ili farmerke i klasične kapute različitih nijansi.

Izbor aksesoara za kosu takođe nije slučajan. Kejt često nosi trake za kosu ili šešire i rajfove na raznim događajima. Vojvotkinja to radi kako bi njena frizura izgledala savršeno na svakoj fotografiji, čak i ako napolju duva jak vetar. „Ovo je jednostavan način da ulepšate odeću i spasite se od uništene kose“, kaže još jedan modni stručnjak Samanta Harman. Traka, koja drži dugu kosu podalje i ne ostavlja senku na njenom licu, znači da je vojvotkinju mnogo lakše fotografisati. Prema glasinama, vojvotkinja ima ogromnu kolekciju traka za kosu za različite stilove odeće.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group