Moda - Stil

Nezaobilazne jogger pantalone pastelnih boja

Kada poželite ležernost, stil i izražajnost, samo vam jedno preostaje – jogger pantalone.

Svakog proleća se ponovo zaljubimo u ove pantalone, kao stvorene za sve dnevne aktivnosti. Ne razdvajamo se od njih i tokom vrelih letnjih meseci, jer su tako prijatne i mogu se kombinovati sa pregrštom druge garderobe. Ovog leta međutim, pažnja je usmerena ka pastelnim bojama. Popularne džogerke u pastelnim nijansama lagano, ali ubedljivo osvajaju svet.

Budući da nisu rezervisane samo za sportske varijante odevanja, ove pantalone su vaš savršen izbor kada poželite kombinaciju elegancije i ležernosti, šik i komfornog izgleda, atraktivnog, a opuštenog utiska. 

KOMBINACIJA SA VISOKIM POTPETICAMA

I više nego poželjne, visoke potpetice jogger pantalonama daju neophodnu dozu šarma. Ako želite da postignete moderan izgled potrebna vam je neutralna ili kontrastna bluza, jogger pantalone pastelne plave ili roze nijanse, naočare velikih okvira i neizostavne visoke potpetice koje će začiniti vašu pojavu. Ako preferirate romantičniji izgled, vaš siguran potez su cvetni dezeni majica u kombinaciji sa bež pantalonama.

KOMBINACIJA SA PATIKAMA I RAVNIM SANDALAMA

Ako ste ovog leta imali u planu da često šetate gradom i uživate u zracima sunca, jogger pantalone i neke komotne patike ili ravne sandale su vaš mudar potez. Ne samo da će vam prijati ovakav ležeran stil, već ćete se osećati i sasvim prijatno u ovakvom autfitu. Bela lanena košulja, svetle jogger pantalone, bele ravne sandale i zatamnjene naočare su dobitna kombinacija. Jogger pantalone su savršene i za odlazak do plaže, šetnju kraj mora sa slamnatim šeširom na glavi, u nekoj neodoljivoj prozirnoj majici, bosi ili u ravnim sandalama, svejedno je. Za moderan izgled ne propustite bele patike sa platformom, joggerke visokog struka, i neki top bez rukava.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group