Moda - Stil

Najlepši nail art stilovi za leto 2020

Nokti jedne dame su nešto što uvek bude primećeno.

Bilo da je reč o dugim noktima, jarkih upečatljivih boja, ili nekim nežnijim varijantama sasvim pristojne dužine, nokti su odraz vašeg karaktera. Savršeno oblikovani, uredni, negovani i po želji nalakirani, najlepši su detalj na jednoj dami, jer su zapravo vaš modni detalj koju uvek umate uz sebe.

Umetnost oslikavanja noktiju, gotovo je stara koliko i ženska potreba za ulepšavanjem. Geometrijski oblici, cvetni dezeni, apstraktne šare, tufnice, prugice i sve što vam se dopada, može biti predivan detalj na vašim noktima. Tolika preciznost, bogatstvo boja i različitosti, nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Pitanje je šta nam ovo leto donosi kada je nail art u pitanju?

Vrhunski nail art dizajneri podelili su sa nama male tajne svog zanata. Otkrili su nam u kom pravcu će ovog leta ulepšavati nokte pripadnica lepšeg pola. Letnji manikir je nežan, senzualan i ima u sebi posebnu vrstu šarma. Ovo leto biće obasuto zvezdicama, cvetićima, neonskim bojama i brojnim drugim zanimljivim detaljima. Motivi u vidu listova, palminog drveća, tropskog voća, flamingosa, sunčevih zraka i sl, neizostavni su deo ove priče.

Sve što je potrebno jeste da se prepustite širem sprektru boja i dopustite mu da vas inspiriše. Ne možete pogrešti, jer vam ovo leto donosi pregršt mogućnosti za dizajn noktiju. Ako smo zagolicali vašu maštu, pogledajte u našoj galeriji fotogafija, koje smo predloge za vas izdvojili, i možda pronađete baš ono što vam nedostaje da upotpunite vaš stil.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group