Kraljica Leticijia prihvata Barbiecore na najotmeniji način

Kraljica Leticija je verovatno najinformisanija dama plave krvi kada su u pitanju modni trendovi.

Za razliku od ostalih članova kraljevskih porodica širom sveta, kraljica Leticija je uspela da prilagodi kraljevski kodeks oblačenja i tako eksperimentiše sa svojim stilom bez žrtvovanja svoje ženstvenosti i estetike. Kraljica Španije čak usvaja rizične trendove i postaje vrhunska ikona stila, uvek osvajajući mesto među najbolje obučenim ženama. Ukratko, njeni stajlinzi nam uvek nude stilsku inspiraciju, a njen nedavni izgled će vam pomoći da usvojite vrući trend Barbiecore.

Pre nego što govorimo o izgledu kraljice Leticije, moramo da kažemo nekoliko reči o Barbiecore trendu: Barbi estetika je postala poznata poslednjih meseci, nakon što je počela na modnoj pisti Valentino. Umetnički direktor Pjerpaolo Pićoli predstavio je 48 različitih stilova u nijansi fuksije za sezonu jesen '22. Postavio je temelje za nastanak Barbiecore trenda i svojim komadima potom obukao najveća imena Holivuda i modne industrije. Moderne devojke su otelotvorile Barbiku uz pomoć dizajnera i njihovi stajlinzi su brzo postavili trend na društvenim mrežama koje su se usijale od autfita u omiljenoj nijansi Barbi.

Kraljica Leticija nije odolela trendu i već drugi put kreira total pink look. Ovog puta kraljica Leticija se pojavila u Dečjoj univerzitetskoj bolnici Nino Jesus u autfitu boje fuksije, koji se sastoji od vunenog kaputa Boss midi dužine, pantalona i odgovarajuće bluze. Ona je stvorila šik kontrast crnim modnim dodacima, kao što su njen kaiš i cipele brenda Massimo Dutti.

Njen izgled je divan predlog za dnevne i večernje izčaske, tako da sada možete usvojiti Barbiecore trend na najelegantniji način.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group