Haljina - košulja koju ćemo nositi i na plaži i u kancelariji

Karli Klos uživa na odmoru na Kapriju u Italiji i pokazuje letnje stajlinge koji su već postali dnevna doza inspiracije za dane odmora. Objektiv ju je uočio u elegantnoj haljini košulji u kimono stilu, u nijansama bele i plave, koja je vezana trakom u struku.

Košulja je prozračna sa širokim rukavima, dok je lagana tkanina čini idealnim izborom čak i po vrućini. Ima V izrez i vrhunski mediteranski stil. Haljina košulja nosi potpis brenda Philosophy di Lorenzo Serafini i mogli bismo je zamisliti na plaži preko kupaćeg kostima, u šik izgledu na ostvru, čak i u kancelariji, jer je tako elegantna i bezvremenska. Karli Klos je haljinu košulju kombinovala sa gladijator sandalama u beloj boji, sa vezicama koje sežu do sredine listova.

Stajling Karli Klos nas još jednom podseća da su jednostavni komadi garderobe dobra investicija i da mogu stvoriti divan izgled za svaku priliku.

Haljina-košulja je vanvremenska i šik, odevni komad koja nikada neće izaći iz mode. Osim Karli Klos, videli smo da ovakve haljine nose Megan Markl i kraljica Leticija, dve najotmjenije žene. Nije preterano reći da bi letnja garderoba mogla da sadrži samo košulje. To je suštinski komad koji ćete nositi non-stop, tako da definitivno zaslužuje mesto u vašoj kolekciji.

Haljina-košulja se može kombinovati sa ravnim sandalama, espadrilama, patikama, platformama, baletankama, u zavisnosti od stila koji želite da kreirate svaki put. Nedavno smo videli Dženifer Lopez na njenom medenom mesecu u Parizu, sa plavom košuljom-haljinom koju je kombinovala sa nude baletankama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group