Easy look: Naomi Kembel savršeno kombinuje haljinu i patike

Kopirajte njen stil sa komadima koje već imate u svojoj garderobi.

Basic komadi su oni koji izdržavaju test vremena, poput slip haljina. Super zvezda Naomi Kembel, pre samo nekoliko dana, pokazala nam je kako sada možemo da nosimo slip haljinu, stvarajući laganu odevnu kombinaciju za letnji dan.

Naomi Kembel je odabrala veoma jednostavnu haljinu u zelenoj boji koju je kombinovala sa patikama Nike Jordan 1 Pine Green i Bow torbom brenda Self-Portrait. Ovo je zaista nosiva kombinacija sa osnovnim komadima letnje garderobe, koju lako možemo kopirati sa stvarima koje već imamo u ormaru.

Haljina koju je odabrala Naomi Kembel je vrlo svestrana i lako se može prilagoditi svakoj prilici, dok se uz prave dodatke lako transformiše iz ležernog u komad za večernje izlaske. Iz tog razloga se smatra ključnim komadom garderobe. S druge strane, Nike Jordans su sada viralne patike koje se stalno rasprodaju, osvojivši street style zvezde, ali i poznate ličnosti. Osim toga, pre nekoliko dana videli smo Dženifer Lopez sa istim patikama.

To znači da možete lako da kopirate stajling Naomi Kembel, sa komadima koje već imate, kao što su maksi slip haljina, patike i mini torba. I sama Naomi Kembel je verni obožavalac slip haljine od 90-ih i nastavlja da ih nosi, dokazujući njihovu bezvremensku vrednost.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group