4 stilska saveta za kreiranje sofisticiranog izgleda

Jednostavni saveti za stilizovanje koji će vam pomoći da uvek kreirate savršen izgled.

Sa toliko dnevnih zadataka teško je da se fokusirate na više stvari istovremeno i da završite sve svoje obaveze. Ponekad je svima potrebna mala pomoć da bi sebi olakšali svakodnevni život. Danas ćemo se fokusirati uglavnom na stajlinge, tačnije na savete, koji će vam pomoći da izgledate elegantnije bez gubljenja dragocenog vremena tokom jutarnje rutine ili bilo koje druge pripreme.

Sledeći saveti nude predloge da nadogradite svoj stil i izgledate ležerno i šik čak i kada je vaš dan ispunjen brojnim obavezama.

Kako da kreirate besprekoran izgled?

Nakit

Koristite elegantan i zašto ne i ekscentričan nakit da nadogradite čak i najjednostavniji izgled, kao što je crna odevna kombinacija koja se sastoji od farmerki i rolke. Na kraju krajeva, nakit odiše luksuzom i daje neophodan sjaj, zbog čega vredi dodati "ključne" komade svom izgledu.

Prava odeća će ažurirati vaš izgled

Neki komadi imaju intenzivniji karakter od drugih. Neka odeća dodaje dinamiku, šarm, ali i neospornu eleganciju i aristokratiju. Kožni blejzer ili pantalone će učiniti da izgledate elegantno, kao i pletena midi haljina ili odličan džemper. Ovo su ključni delovi zimske garderobe.

Dodajte visoke potpetice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Još jedan trik za dodavanje stilskih poena izgledu je nošenje visokih potpetica. Pre nego što odbacite ideju, pogledajte sledeće: ne govorimo o neudobnim štiklama, već o čizmama pa čak i mokasinama sa srednjom potpeticom, koje dodaju neophodan stil čak i izgledu sa farmerkama kao glavnim protagonistom.

Obratite pažnju na svoj kaput

Konačno, o stilskoj vrednosti kaputa često smo govorili: ovo su komadi koji govore o nama. Obavezno investirajte u bezvremenske i kvalitetne kapute koji će upotpuniti vaš svakodnevni izgled i učiniti da izgledate sofisticirano u svakoj prilici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group