Moda - Aksesoari

Ženstveni šeširi sa printom osvajaju leto

Gde je leto, tu su šareni letnji šeširi.

Dolaze do nas nošeni krilima vetra u najdivnijem spektru boja, oblika, veličina i dezena. Ako ste spremni za malo šarenolikog izazova ovog leta, predstavljamo vam zanimljive ženske šešire sa printom. Tako otmeni, tako šik i neodoljivi.

Posebno mesto na modnoj sceni zauzimaju veseli šeširi sa printovima širokog spektra, od leopardovog preko cvetnog printa, pa sve do prugastog i tufnastog. 

KAKO IH KOMBINOVATI SA PANTALONAMA, ŠORTSEVIMA I KOMBINEZONIMA

Savršena letnja kombinacija u vidu belog lanenog kombinezona i šešira sa veselim printom, učiniće da izgledate veoma atraktivno. Potpuno jednobojna kombinacija u donjem i gornjem delu, dopunjena šeširom kontrastnog printa, osvežiće vašu pojavu i doprineti vašem ležernom izgledu. Ako tražite nešto senzualnije, veseli tropski printovi su idealni za dnevne varijante provoda, a odlično se slažu kako sa džins pantalonama, tako i sa šortsevima.

KAKO IH KOMBINOVATI SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako želite da istaknete svoj zaista šik i elegantan izgled, potražite haljinu i šešir istog zmijskog printa. Takođe, ovo leto je kao stvoreno za mešanje printova, s toga budite odvažni i isprobajte najrazličitije kombinacije dok ne pronađete vašu omiljenu. Naša srdačna preporuka su upečatljivi šeširi, upareni sa prugastim haljinama.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group