Moda - Aksesoari

Privlačne odevne kombinacije uz šalove sa Pom Pom kuglicama

Ako ste neko ko obraća pažnju na detalje, naša današnja tema bi vas mogla zanimati.

Sigurno ste do sad otkrili čarobni svet kapa sa Pom Pom kuglicama. Međutim tu nije kraj. Otkrivamo vam danas fantastične šalove sa Pom Pom kuglicama, kao stvorene za hladne zimske dane i stilski način odevanja. Kao savršen vid dodatka stilu jedne dame, ovi šalovi nam dolaze u neverovatno mnogo kombinacija. Sakupili smo u tom pogledu za vas na jednom mestu pregršt inspirativnih ideja koje vam mogu zagolicati maštu.

U zavisnosti od stila koji preferirate vaš izbor mogu da budu elegantni svileni šalovi, nežni laneni ali i vrlo ležerni i šik pleteni oversized. Na kraju svakog od njih nalazi se jedan zajednički detalj – šarene Pom Pom kuglice.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako želite da kreirate vrlo opušten i stilski autfit, predlažemo vam da potražite tamnije plave farmerke, karirani pončo i zeleni šal na kom su fantastične Pom Pom kuglice. Takođe ovi šalovi u sivim tonovima odlično se slažu sa jednako svetlim i tamnim teksasom. Svakako ako ste u potrazi za privlačnim monohromatskim izgledom, vaš izbor mogu da budu svetlo sive pantalone, sivi šal sa Pom Pom kuglicama, a detalj kojim ćete oplemeniti vašu pojavu može da bude beli džemper.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Uska crna haljina izgledaće vrlo izazovno ako je ukrasite šalom sa velikim šarenim Pom Pom kuglicama. Takođe vrlo privlačna varijanta pruža vam se u pogledu ljubičaste kratke haljine dugih rukava kojoj će savršeno pristajati karirani šal kroz koji se proteže ljubičasti ton, a na čijem kraju su vesele Pom Pom kuglice. A ako želite da zaista istaknete svoj stil, preporučujemo da potražite kožnu smeđu mini suknji koju ćete spariti sa maslinasto zelenim šalom sa srebrnkastim kuglicama.

Ž.J.

Izvor: Styleholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group