Ovo je torba koju Francuskinje nose svakog leta

Prelistavanje modnih časopisa i nekoliko klikova na profile poznatih fashionista na društvenim mrežama potvrđuje nešto što smo već znali. Torbe od prirodnih materijala kao što je rafija imaju svojih pet minuta slave i ove godine.

Sada, slamnate torbe nisu namenjene samo za plažu, već za razne prilike jer imaju glavnu ulogu u letnjem uličnom stilu. Istovremeno, nove kolekcije brendova pune su slamnatih torbi u svim veličinama, tako da svaka žena može da izabere dizajn koji odgovara njenom stilu. Upravo iz tog razloga, Francuskinje, koje nose epitet najelegantnijih žena u Evropi, iznova vole i biraju torbe od slame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

Tačnije, slamnate torbe su se zvanično vratile u svet mode 2017. godine, kada je Loewe lansirao svoju letnju kolekciju. Međutim, i pre toga, Francuskinje su jasno pokazale da preferiraju ovaj veoma poseban modni dodatak i to ne samo leti, već i tokom cele godine. Francuskinje posebno preferiraju slamnate torbe koje podsećaju na korpe koje im pomažu da kreiraju stajlinge inspirisane retro estetikom.

Ove sofisticirane žene čak vole da vežu maramu na ručku svoje torbe, čineći je još posebnijom. U slučaju da želite da svojoj odeći dodate dašak francuske elegancije, torbe iz naše galerije su upravo ono što vam treba.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group