Otkrivamo omiljene torbe Dženifer Aniston

Dženifer Aniston, popularna i mnogima omiljena glumica, takođe je i ikona stila, koja nas inspiriše svojim stajlinzima.

Džen je poznata kao dama koja voli minimalistički stil i neutralne boje, što dokazuje njena svakodnevna odeća, ali i pažljivo osmišljeni stajlinzi na svečanim ceremonijama.

Što se tiče modnih dodataka, posebno tašni, Dženifer Aniston ima veoma elegantnu kolekciju. Ako je vidite na nekoj fotografiji sa torbom, velika je verovatnoća da je to model poznatog svetskog brenda ali vrlo jednostavan i lakonski. Svi modeli koje odabere imaju jednu zajedničku stvar: funkcionalnost.

Retko ćete videti omiljenu zvezdu kako nosi klač ili neku malu torbu. Svakodnevne torbe Aniston moraju odgovarati svim njenim potrebama i moraju biti dovoljno prostrane da u njih stane sve - telefon, novčanik, ključevi...

Osim praktičnosti, primetićete da mnoge torbe koje Aniston voli nose potpis luksuznih brednova kao što su Givenchy, Salvatore Ferragamo, Celine i Hermes. To je zato što veruje da je vredno investirati u niz kvalitetnih modnih dodataka - bira elegantne i klasične dizajne koji će trajati mnogo sezona, ako ne i mnogo godina.

Umesto da bira moderne torbe koje prate aktuelne trendove boja, glumica insistira na neutralnim tonovima poput smeđe i crne, koji pristaju uz svu njenu odeću.

Pronašli smo 5 omiljenih svakodnevnih torbi Dženifer Aniston.

Pogledajte ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group