Od Zare do Prade: najlepše torbe na tržištu koje će nadograditi vaš izgled

Torbe su za žene jedan od najvrednijih stilskih saveznika i većinu vremena više služe kao vrhunac odevnih predmeta nego u praktične svrhe.

Ljubitelji stila ih posebno vole, svake sezone primećuju trendi modele torbi, ali obično će izabrati vanvremenske dizajne, koji mogu godinama da ostanu u njihovom garderoberu.

Od najskupljih komada luksuzne kuće, koje mnogi ljubitelji stila smatraju više investicijomn nego kupovinom, do najpristupačnijih high street brendova koji izgledu ipak mogu dati neophodan dodir elegancije, opcije su brojne i pokrivaju svaki ukus.

Pošto izgled nije potpun bez moderne torbe koja će dati završni dodir svakom autfitu, odabrali smo 10 najboljih modela na tržištu - koje ćete godinama držati u svojoj garderobi.

Od udobnih, prostranih i stilizovanih do torbi, srednje veličine koje daju poseban dodir elegancije, do manjih za večernje šetnje, asortiman je bogat - pa tako i paleta boja. Naći ćete opcije za jutro u kancelariji ili opušteniju šetnju, ali i za večernje izlaske u proleće, a kombinućete ih sa bilo kojom odećom.

U galeriji pogledajte naše predloge.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group