Najpoznatiji aksesoari svih vremena

Od bisera Koko Šanel do omiljenih cipela Keri Bredšo „Manolo Blahnik“.

Bilo da se radi o komadu nakita koji oduzima dah, paru sunčanih naočara ili cipela svi se slažu da pravi aksesoari mogu da usavrše svaki izgled.

"Dodaci su ono što čini ili obeležava ženu", jedan je od citata o modi velike Koko Šanel, dok je Oskar de la Renta učinio njihovo značenje još jasnijim: „Žena sama pravi odeću uz pomoć modnih dodataka.“

Posebno za slavne osobe, zaštitni znak nije samo element odeće, već i komad koji često karakteriše njihovu ličnost i stil. Kada govorimo, na primer, o zapanjujućim dijamantima, prva pomisao nam je Elizabet Tejlor, dok će prevelike sunčane naočare i šeširi uvek biti sinonim za Džeki Kenedi.

Mnogi modni dodaci su postali legendarni zahvaljujući filmovima i TV serijama: među njima su bile Manolo Blahnik cipele koje je obožavala Keri Bredšo ili Vivianine čizme do butina koje je Džulija Roberts nosila u filmu "Pretty Woman".

U galeriji pogledajte 15 legendarnih modnih dodataka svih vremena.

 

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group