Jesenji načini nošenja Meri Džejns cipela

Meri Džejns je stil cipela koji morate imati za jesen.

Jedan od modnih izazova koje treba da ispunimo tokom jesenje sezone je izbor idealnih cipela za svakodnevno nošenje. Šta je cilj? Želimo da cipele koje nosimo svaki dan budu udobne, koliko god sati da ih nosimo, praktične da se lako kombinuju sa raznim stajlinzima i pre svega da imaju karakter, kako bi nadogradile svaki autfit.

Srećom, odgovor na ovaj izazov nalazi se u listi trendova cipela koje su predstavile modne kuće za sezonu jesen/zima 2023/2024, a tu su i naše omiljene Meri Džejns.

Meri Džejns cipele su se pojavila na pistama milia Wickstead, Dior, Roberto Cavalli,  A.P.C., Huishan Zhang, Giorgio Armani i Rodarte  dokazujući da je ovaj stil cipela koji kombinuje ženstvenu i sofisticiranu estetiku apsolutni must have za jesen. A istina je da su Meri Džejns uspele da preživi i pravu ženstvenost 60-ih do grandž estetike 90-ih da bi se vratila modernije nego ikad.

Ove jeseni vredi se fokusirati na ravne Meri Džejns, jer su one pametan i moderan način da se doda elegancija našem jesenjem stilu. Na kraju krajeva, ovaj stil cipela se kombinuje kako sa pantalonama tako i sa haljinama ili suknjama bilo koje dužine. Trik za stilizovanje koji modni stručnjaci verno prate je kombinovanje Meri Džejns sa čarapama, stvarajući prepi efekat.

U galeriji pogledajte kako ih modne influenserke nose ove sezone.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group