10 kofera koji su savršeni ako želite da putujete sa stilom

Bez obzira na to koja destinacija da piše na avionskoj karti, za žene koje se ne odvajaju od sofisticiranosti ni na godišnjem odmoru, kreiranje savršenog izgleda za putovanje je veoma bitno...

Sastavni deo navedenog kodeksa oblačenja bez sumnje je kofer bez kojeg ne možemo i koji je ispunjen svom odećom i aksesoarima koji će nam biti potrebni na odmoru.

To automatski znači da pored kupaćih kostima, kaftana, slamnatih torbi i sandala, neposredno pre početka odmora treba da kupite i novi kofer u koji može da stane sve što poželite da ponesete sa sobom.

Kada su u pitanju nijanse i šare, neutralni tonovi poput crne, sive i tamnoplave su neki od najčešćih izbora modnih insajdera. Alternativno, smele nijanse poput crvene su takođe siguran i bezvremenski izbor. Ali u slučaju da želite nešto drugačije, koferi sa mini logotipima svakako su „must have“.

U galeriji smo izdvojili najlepše kofere renomiranih brendova ukoliko želite elegantan kofer koji će upotpuniti vaš stajling na svakom putovanju.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group