Cipele koje su naterale influenserke da "zaborave" patike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Ravne cipele koje su najpoželjnije zimi posle patika.

Već nekoliko sezona patike nas prate i služe za kreiranje naših dnevnih autfita. Od kada su patike predložene kao „nova vruća stvar“, svi smo iskoristili ovu ležernu modnu revoluciju u našu korist jer naše omiljene patike imaju mogućnost da nam pruže udobnost i fleksibilnost u svakoj prilici, kao i poseban stil.

Patike su zauvek postale deo naše garderobe i mnogo puta želimo udobnost koju one nude, ali ponekad želimo da kreiramo drugačiji stajling.

Cipele koje ove sezone devojke nose kada biraju ležernu garderobu su ravne čizme.. Ravne čizme polako ali sigurno postaju sastavni deo ženske garderobe jer se mogu kombinovati sa većinom odevnih komada koje kreiramo u svakodnevnom životu. Lepo se kombinuju sa suknjama, sa pantalonama ravnih nogavica kao i sa širokim pantalonama, sa haljinama kao i sa helankama ili kombinezonima.

Modni brendovi nude nam razne opcije - sa vezicama, masivnim đonom, sa minimalnom potpeticom ili sa udobnim đonom, opcije koje nam olakšavaju izbor modela koji najbolje odgovara nama i našem stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group