Pitanje koje može rasteretiti svaku napetu situaciju u vezi

Student psihologije je svoje iskustvo postavio na Tik Tok i njegov video je postao viralan.

Snimak studenta psihologije i vlogera Toma Hulmera, na kojem je podelio pitanje koje postavlja svojoj partnerki svaki put kada su u napetim odnosima, dobio je preko 4000 komentara i 615.000 lajkova za samo nekoliko dana.

Tom tvrdi da je ova fraza njemu i njegovoj devojci pomogla u gotovo svakoj svađi, jer je - kako kaže - 9 od 10 puta dovelo do rešavanja problema ili smanjenja napetosti u to vreme. Korisnicima aplikacije su se svideli saveti i otkrili su da je pomogao njihovom odnosu kada su isprobali njegov savet.

„Trebalo mi je danas. Posvađao sam se sa ženom i ova fraza nas je smirila. Obično se svađamo 24 sata dnevno“, napisao je jedan korisnik Tik Tok-a i dodao: „Veoma mi je teško da saopštavam svoje potrebe, jer moja supruga stalno pokušava da nađe rešenje za mene i da me ne sluša. To je ono što mi je trebalo."

O čemu se radi i koje je to „čarobno“ pitanje koje rešava napetosti?

Kao što ćete videti na video snimku, kada vlada napeta atmosfera, on pita svoju partnerku: „Želiš li utehu ili rešenje?“, a student psihologije u komentarima dodaje: „Uteha može biti samo tvoje prisustvo, zagrljaj, tiho slušanje njihovih misli ili poljubac. Umesto da neprestano pokušavate da rešite probleme druge osobe, slušajte je.“

@mindful_tom #relationshipadvice ♬ New Home (Slowed) - Austin Farwell

U stvari, mnogi korisnici su podelili svoja iskustva, prema kojima pitanje ima neke varijacije: „Da li želiš moje pravo mišljenje ili želiš da se osećaš bolje?“, glasio je jedan komentar.

Međutim, pored ovog pitanja postoji nekoliko fraza koje možete upotrebiti tokom svađe sa partnerom, kako bi se sve završilo mirno. Postoji, međutim, jedna koja može potpuno uništiti vezu. Pročitajte ovde!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group